Activitats Secció d'Altres Activitats 

<< Per ampliar les imatges fes click a sobre >>

07-abril-2018 Esmorzar i renovació senyera al Tos.

Al aixecar el dia sembla que amenaci pluja, però mica en mica el Sol va fent sortides enmig dels núvols. A la fi, uns 50 pardinencs i amics podem gaudir d’un bon esmorzar amb vistes. El mes maco de la festa, un munt de nens i nenes gaudint de la festa i la natura. Com altres anys, uns quants caminadors tornen a Pardines donant una volta pel pla de les Aranyes.

17-desembre-2017 Pessebre al Tos.

8 esforçats pardinencs hem posat una nova senyera i un nou pessebre al Tos, on hauran d’aguantar les inclemències hivernals. Aquest any, el fred i els constipats ens han privat de la gent menuda de Pardines. Amb un dia fresquet i força solejat, hem fet la feina i ens hem atipat amb coca, llonganissa i xocolata, tot gaudint d’unes vistes espectaculars.

22-abril-2017 Esmorzar i renovació senyera al Tos.

Un any més, hem pogut gaudir d’un bon esmorzar en un indret privilegiat. Fins a 45 pardinencs (de residència i de cor) ens hem pujat fins al Tos per a posar una nova senyera i fer una jornada de germanor a la falda del Puig Cerverís, amb un bon sol i vistes magnífiques de la Vall del Segadell, El Taga i la Serra Cavallera. Uns quants inquiets, hem tornat a Pardines donant una volta pel pla de les Aranyes.