Activitats Secció d'Altres Activitats 

<< Per ampliar les imatges fes click a sobre >>

13-gener-2019 a 24-febrer-2019 Curset d'esquí a Vall de Núria.

Aquest any hem tornat a organitzar, conjuntament amb Vall de Núria, una nova edició del curset d’esquí per a infants. 7 petits socis del CAVS han pogut gaudir de la neu durant 6 diumenges a les pistes de la Vall de Núria, tot aprenent un esport amb el que podran passar molt bones jornades a les muntanyes del Pirineu, i d'altres serralades.

>> Video

20-gener-2019 Visita cultural al Priorat.

Els plans eren fer una excursió per la Serra del Montsant, però en el punt de trobada, a Albarca, la boira i un plugim constant en fan decidir a canviar d’activitat. Els 14 entusiastes que ens hem reunit a Albarca decidim anar a visitar la Cartoixa d’Escaladei. Amb un fred intens, ens apuntem a una visita guiada de les restes de monestir, en procés de restauració; força interessant. Després alguns fem una passejada circular fins a l’ermita de la Pietat, per a caminar una mica, i altres van a visitar un celler local. Acabem tots junts amb un bon àpat a la Venta d’en Pubill.

9-desembre-2018 Posada del Pessebre al Tos.

Com ja ve sent tradició els darrers anys, pardinencs i amics pugem al Tos a posar un pessebre al pal de la senyera. També aprofitem per a posar una nova senyera, ja que la que vàrem posar per Pasqüetes ha quedat molt malmesa, i per a fer un petit àpat a base de coca, xocolata i fuet. 25 grans i petits podem gaudir, a la falda del Puig Cerverís, d’una jornada solejada i amb vistes magnífiques.

8-desembre-2018 Reportatge fotogràfic Ruta Lemosho (Kilimanjaro).

Amb un ple total de la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Pardines, uns socis del CAVS i uns amics ens presenten l’experiència viscuda aquest estiu passat al Parc Nacional de Kilimanjaro, a Tanzània. El reportatge fotogràfic i les explicacions cobreixen de forma detallada el recorregut de la Ruta Lemosho, una de les mes llargues utilitzades per a pujar a l’Uhuru Peak (5.895 mts), el punt més alt del volcà Kibo i de tota &AGRAVE;frica. Aquesta ruta permet una bona aclimatació, gaudint plenament del diferents paisatges dels volcans de Kilimanjaro (Shiva, Mawenzi, Kibo).

11-agost-2018 Observació llàgrimes de Sant Llorenç.

La nit de l’11 al 12 d’agost el CAVS organitza una acampada nocturna als Plans de Cases (Orri Vell) a fi de poder la pluja d’estels coneguda com a Llàgrimes de Sant Llorenç. Aquest lloc és ideal tant per l’alçada (1.600 mts) com per l’absència de contaminació lumínica. A més, amb 4x4 es pot arribar a prop del lloc d’acampada. Cal agrair a Can Roca que ens deixin fer aquesta acampada en aquests terrenys.

07-abril-2018 Esmorzar i renovació senyera al Tos.

Al aixecar el dia sembla que amenaci pluja, però mica en mica el Sol va fent sortides enmig dels núvols. A la fi, uns 50 pardinencs i amics podem gaudir d’un bon esmorzar amb vistes. El mes maco de la festa, un munt de nens i nenes gaudint de la festa i la natura. Com altres anys, uns quants caminadors tornen a Pardines donant una volta pel pla de les Aranyes.