Socis

Nota: La gestió de socis es porta des de la web del Club Pirinenc l’Esquella

__________________________________________________________________

El Centre Alpí Vall del Segadell és conscient de la importància dels seus socis i col·laboradors doncs sense els quals seria molt difícil realitzar aquest ambiciós projecte.

Per a ells, s’ofereix tot un seguit de descomptes en diverses entitats, associacions i botigues de la Vall. També els facilita la tramitació de la documentació necessària per participar en activitats d’alta muntanya i els facilita una assegurança per a realitzar qualsevol tipus d’activitat sense cap mena de risc.

Carnets / Llicències / Política de Privacitat

__________________________________________________________________

* * * A V I S O S * * *

Tots els socis interessats en col·laborar en les diverses activitats del Centre Alpí (arxiu documental, recuperació de camins, arxiu fotogràfic, organització d’activitats, gestió del local (Purgatori), etc.) us podeu dirigir al president o a qualsevol dels membres de la junta, que normalment ens trobareu al Purgatori els dissabtes a la tarda. També ens ho podeu fer saber enviant una nota per correu electrònic.

_ _ _ _ _ _ _ _

Es recorda als socis que per a participar en les activitats esportives es recomana disposar de la corresponent llicència federativa

 

__________________________________________________________________

Carnets de Soci

Per tal d'agilitzar els tràmits es demana la socis que domiciliïn el pagament en un compte bancari. 

¬ Inici 

 

__________________________________________________________________

Llicències federatives (Carnet federatiu)

El Centre Alpí està autoritzat a tramitar, per al seus socis, les llicències de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l'habilitació de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME)

Pàgina general.

Taula de preus pels Carnets del 2021.

Per a demanar la llicència cal presentar les dades següents: nom i cognoms, DNI, data de naixement, telèfon, adreça, codi postal i població. Els menors d'edat hauran de presentar també el nº de la targeta sanitària (CatSalut).

Per a iniciar la tramitació, s'hauran de pagar les llicències per anticipat, mitjançant transferència ó ingrés a un compte que us facilitaran al Centre Alpí.

Des del Centre us recomanem molt la seva adquisició i aconsellem la C per al senderisme, alpinisme i raquetes de neu a l'Estat espanyol, Pirineu francès i Andorra i la D per als mateixos esports més l'esquí de muntanya, alpí i de fons i la BTT arreu del món.

Per a mes informació i sol·licituds entreu a la web del Club Pirinenc l’Esquella i aneu a l’apartat SOCIS - LLICÈNCIES

Per a preguntes i sol·licituds sobre llicències utilitzeu la bústia info@esquella.com 

¬ Inici

 

__________________________________________________________________

Política de privacitat

Podeu trobar consultar la política de privacitat del centre en el document adjunt: Politica_de_privacitat.pdf

¬ Inici