Seccions

Senderisme i Alta Muntanya  /  Altres Activitats

 

  Senderisme i Alta Muntanya             

El senderisme i l’excursionisme són les activitats més populars i històriques de tots els centres excursionistes. És per això que també el Centre Alpí amb la seva mentalitat oberta i participativa crea aquesta secció dins l’entitat però amb uns objectius marcats i clars. Les actuacions a les quals vol arribar van des de petites sortides habituals pels entorns més propers al municipi fins a llargues travesses de dos o tres dies més enllà del nostre terme.

L’experiència ens porta cada cop a emprendre reptes més agosarats en l'àmbit de l'alta muntanya; sempre respectant els límits imposats per la prudència i l’experiència dels organitzadors de les sortides.

Un repte que també vol assumir l’associació és l’organització de rutes i senders fora dels límits municipals.

Darreres activitats

¬ Inici

 

 Altres Activitats                      

A part de les activitats que comporten un cer esforç a la muntanya, el centre està obert a organitzar qualsevol tipus d’activitat que pugui ser d’interès per als socis, i que estigui al nostre abast.

Històricament, el CAVS ha tingut seccions específiques per a diverses activitats (esquí, fotografia, arxiu històric, btt, sortides motoritzades, activitats socials, ....). L’any 2017 es decideix ajuntar totes aquestes activitats en una sola secció, per a simplificar l’estructura del centre i poder donar millor resposta a les inquietuds dels socis.

En aquesta secció s’inclouen activitats tradicionals com l’esmorzar i posada de la senyera al Tos per Pasqüetes, el manteniment de la xarxa de senders i llocs d’interès cultural, com el Pou de Glaç, la gestió d’un curset d’esquí per a infants, projeccions de documentals, exposicions, la posada del pessebre al Tos, .....

Darreres activitats

¬ Inici