Notícies

L’Esquella 2018 / 4rt Quilòmetre Vertical de Pardines / L’Esquella de la Lluna (2ª edició)  / Carnets FEEC 2018  /

 

l’Esquella 2018  (28 / juliol / 2017)

5ª edició de la Festa de la Muntanya de Pardines, enguany s’ha mantingut el format del darrer any, amb la celebració de tres curses de muntanya:

L’Esquella Clàssica:    26,5 quilòmetres i 2.550 m+

       

El Batall:                      16,5 quilòmetres i 1.450 m+

L’Esquella Júnior:       10    quilòmetres i 1.100 m+

Amb més de 250 participants, la Festa de la Muntanya de Pardines es va fent un lloc en el calendari de curses de muntanya.

L’exigència del recorregut, la bellesa del paisatge i el tracte humà per part d’organització, voluntaris i pardinencs en general són les principals característiques d’aquesta prova.

La climatologia ens ha acompanyat i no ha plogut; això sí, calor i boires a la Serra Cavallera han fet que la cursa hagi estat plena de contrastos de temperatura.

Aquí us presentem un conjunt de fotos del Coll de Bac, punt d’encreuament dels trajectes de pujada i baixada de la Serra Cavallera.

Podreu trobar la informació complerta a la pàgina web de l’Esquella (www.esquella.com)

  

  

¬ Inici

 

4rt Quilòmetre Vertical de Pardines  (28 / abril / 2018)

La 4rta edició del Km vertical de l’Esquella de Pardines, aquest any inclòs en el Campionat Pirineu Vertical, ha tornat a comptar amb més de 110 participants.

David Prades (39’ 51”) i Ona Castellsagué (48’ 45”) varen ser els guanyadors de la cursa que surt de Can Manel, a Pardines i puja fins al cim de Puig Cerverís (2.206 mts)

Podreu trobar la informació complerta a la pàgina web de l’Esquella (www.esquella.com)

  

¬ Inici

 

 

L’Esquella de la lluna (2ª edició)  (30 / març / 2018)

Amb 45 esquiadors inscrits, la 2ª edició de l’Esquella de la Lluna s’ha celebrat en Setmana Santa. Amb un temps molt millor que en la 1ª edició, els participants aquest cop si que han pogut arribar al cim del Puigmal i fer el descens amb la llum de la Lluna plena.

La colla de Diables de Ripoll a animat la festa amb timbals i focs, aconseguint entre tots crear un ambient força espectacular. Els controls, distribuïts entre el santuari de Núria i el cim del Puigmal han estat part essencial pel bon desenvolupament de la prova.

Podreu trobar més informació a la web de l’Esquella (www.esquella.com) 

 

    

 

    

¬ Inici

 

 

Carnets FEEC 2018  (2 / desembre / 2017)

Ja disposem de les taules de modalitats i preus de les llicències de la FEEC pel 2018, podeu consultar-les a l’apartat de Socis

¬ Inici