Notícies

4rt Quilòmetre Vertical de Pardines / L’Esquella de la Lluna (2ª edició)  / Carnets FEEC 2018  / L’Esquella 2017

 

4rt Quilòmetre Vertical de Pardines  (28 / abril / 2018)

La 4rta edició del Km vertical de l’Esquella de Pardines, aquest any inclòs en el Campionat Pirineu Vertical, ha tornat a comptar amb més de 110 participants.

David Prades (39’ 51”) i Ona Castellsagué (48’ 45”) varen ser els guanyadors de la cursa que surt de Can Manel, a Pardines i puja fins al cim de Puig Cerverís (2.206 mts)

Podreu trobar la informació complerta a la pàgina web de l’Esquella (www.esquella.com)

  

¬ Inici

 

 

L’Esquella de la lluna (2ª edició)  (30 / març / 2018)

Amb 45 esquiadors inscrits, la 2ª edició de l’Esquella de la Lluna s’ha celebrat en Setmana Santa. Amb un temps molt millor que en la 1ª edició, els participants aquest cop si que han pogut arribar al cim del Puigmal i fer el descens amb la llum de la Lluna plena.

La colla de Diables de Ripoll a animat la festa amb timbals i focs, aconseguint entre tots crear un ambient força espectacular. Els controls, distribuïts entre el santuari de Núria i el cim del Puigmal han estat part essencial pel bon desenvolupament de la prova.

Podreu trobar més informació a la web de l’Esquella (www.esquella.com) 

 

    

 

    

¬ Inici

 

 

Carnets FEEC 2018  (2 / desembre / 2017)

Ja disposem de les taules de modalitats i preus de les llicències de la FEEC pel 2018, podeu consultar-les a l’apartat de Socis

¬ Inici

 

L’Esquella 2017  (29 / juliol / 2017)

 

4ª edició de la Festa de la Muntanya de Pardines, enguany amb la celebració de tres curses de muntanya:

L’Esquella Clàssica:    26,5 quilòmetres i 2.550 m+

El Batall:                      16,5 quilòmetres i 1.450 m+

L’Esquella Júnior:       10    quilòmetres i 1.100 m+

L’experiència ens ajuda a millorar traçats i prestacions per a aconseguir una jornada divertida i exigent on tothom hi pot participar, corrent o donant suport als corredors que decideixen afrontar aquestes proves.

En principi el nombre d’inscrits era moderat, però els darrers dies els corredors ens varen animar i, a fi de poder donar un bon servei a tots els participants, es va tenir que tancar les inscripcions en arribar als 300 corredors.

Finalment la jornada va ser un èxit. Dia solejat, no tant calorós com la darrera edició. Corredors amb ganes de divertir-se. Força animació, tant a Pardines com als punts de control i avituallament. Tot el poble de Pardines i força gent de la Vall de Ribes, el Ripollès i altres contrades abocats a passat una bona experiència de muntanya. Va ser digne de viure-ho. 

Adjuntem algunes fotos. Podeu trobar la informació complerta a la pàgina web de l’Esquella (www.esquella.com)

      

      

  

¬ Inici