Notícies

L’Esquella de la Lluna (3ª edició) / L’Esquella BTT (1ª edició) / L’Esquella 2018 / 4rt Quilòmetre Vertical de Pardines / L’Esquella de la Lluna (2ª edició)

 

 

L’Esquella de la lluna (3ª edició)  (16 / febrer / 2019)

El dissabte 16 de febrer celebra a la Vall de Núria la cursa popular l’Esquella de la Lluna, organitzada pel Centre Alpí la Vall del Segadell i el Club Pirinenc Queralbs Núria.

Aquest any la lluna ens acompanya però les condicions de la neu han obligat a modificar el recorregut que es desenvolupa entre el Santuari de Núria i el cim del Nou Creus.

Hi participen 42  corredors.

El podi de la categoria masculina ha estat el següent

·         1er Pep Montsant

·         2on Marc Romaní

·         3er Miquel Genís

I el de la categoria femenina

·         1a Júlia Garriga

·         2a Núria Palahí

·         3a Meritxell Marti

La resta de la classificació la podeu consultar a http://evorama.com/es/live/lesquella-de-la-lluna-2019

VIDEO            (vídeo versió amb menor qualitat)

Podreu trobar més informació a la web de l’Esquella (www.esquella.com) 

¬ Inici

 

 

L’Esquella BTT (1ª edició)  (22 / setembre / 2018)

L'esquella neix a Pardines el 2014 amb la cursa de muntanya, però al darrere hi havia la idea de fer una prova d'esquí de muntanya i una de BTT.

L'esquella de la Lluna a Núria com a prova d'esquí ja està consolidada amb la seva segona edició. I aquest setembre el projecte es tanca amb L'esquella BTT.

Un projecte que va més enllà de Pardines, per fer-se realitat i fer front a moltes necessitats ... Un recorregut pels municipis de Ribes de Freser, Pardines i Queralbs va concretant les aspiracions de col·laboració global dels pobles de la Vall de Ribes.

Amb la participació de 135 corredors, repartits entre dues proves, i un munt de voluntaris dels tres municipis, l’organització de l’esquella considera aconseguits els objectius marcats per aquesta 1ª edició, i els resultats aconseguits encoratgen a repetir l’experiència en propers anys, millorant en aquells aspectes que ho puguin requerir.   


  

  

  

Els voluntaris  

Podreu trobar la informació complerta a la pàgina web de l’Esquella (www.esquella.com)

¬ Inici

 

 

l’Esquella 2018  (28 / juliol / 2018)

5ª edició de la Festa de la Muntanya de Pardines, enguany s’ha mantingut el format del darrer any, amb la celebració de tres curses de muntanya:

L’Esquella Clàssica:    26,5 quilòmetres i 2.550 m+

       

El Batall:                      16,5 quilòmetres i 1.450 m+

L’Esquella Júnior:       10    quilòmetres i 1.100 m+

Amb més de 250 participants, la Festa de la Muntanya de Pardines es va fent un lloc en el calendari de curses de muntanya.

L’exigència del recorregut, la bellesa del paisatge i el tracte humà per part d’organització, voluntaris i pardinencs en general són les principals característiques d’aquesta prova.

La climatologia ens ha acompanyat i no ha plogut; això sí, calor i boires a la Serra Cavallera han fet que la cursa hagi estat plena de contrastos de temperatura.

Aquí us presentem un conjunt de fotos del Coll de Bac, punt d’encreuament dels trajectes de pujada i baixada de la Serra Cavallera.

Podreu trobar la informació complerta a la pàgina web de l’Esquella (www.esquella.com)

  

  

¬ Inici

 

4rt Quilòmetre Vertical de Pardines  (28 / abril / 2018)

La 4rta edició del Km vertical de l’Esquella de Pardines, aquest any inclòs en el Campionat Pirineu Vertical, ha tornat a comptar amb més de 110 participants.

David Prades (39’ 51”) i Ona Castellsagué (48’ 45”) varen ser els guanyadors de la cursa que surt de Can Manel, a Pardines i puja fins al cim de Puig Cerverís (2.206 mts)

Podreu trobar la informació complerta a la pàgina web de l’Esquella (www.esquella.com)

  

¬ Inici

 

 

L’Esquella de la lluna (2ª edició)  (30 / març / 2018)

Amb 45 esquiadors inscrits, la 2ª edició de l’Esquella de la Lluna s’ha celebrat en Setmana Santa. Amb un temps molt millor que en la 1ª edició, els participants aquest cop si que han pogut arribar al cim del Puigmal i fer el descens amb la llum de la Lluna plena.

La colla de Diables de Ripoll a animat la festa amb timbals i focs, aconseguint entre tots crear un ambient força espectacular. Els controls, distribuïts entre el santuari de Núria i el cim del Puigmal han estat part essencial pel bon desenvolupament de la prova.

Podreu trobar més informació a la web de l’Esquella (www.esquella.com) 

 

    

 

    

¬ Inici