Notícies

Llicències FEEC 2021 / Club Pirinenc l’Esquella

 

------ Des de gener de 2021 ja no es renova aquest apartat. Podeu consultar la web del Club Pirinenc l’Esquella ------

 

 

Llicències FEEC 2021  (Desembre / 2020)

Ja disposem de les taules de modalitats i preus de les llicències de la FEEC pel 2021, podeu consultar-les a l’apartat de Socis  d’aquesta web o del Club Pirinenc l’Esquella. D’aquesta últim podreu tramitar la sol·licitud de les llicències.

¬ Inici

 

Club Pirinenc l’Esquella  (Novembre / 2019)

 

Imagen que contiene imágenes prediseñadas

Descripción generada automáticamente  Imagen que contiene árbol, exterior, sentado

Descripción generada automáticamente  Imagen que contiene imágenes prediseñadas

Descripción generada automáticamente

CLUB PIRINENC L’ESQUELLA

El dissabte dia 2 de novembre es va celebrar a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Pardines l’Assemblea extraordinària de socis del Centre Alpí Vall del Segadell i del Club Pirinenc Queralbs-Núria per a la constitució d’una nova entitat esportiva que sorgís de la fusió d’ambdues entitats.

Amb la celebració de l’Assemblea i amb la votació de tots els socis assistents i recompte de vots delegats s’aprovà la fusió de les dues entitats,  els seus estatuts socials i amb la designació de la nova junta directiva es va constituir la nova entitat esportiva amb la denominació de Club Pirinenc L’Esquella.

Aquestes dues entitats ja porten temps treballant conjuntament en l’organització de diferents proves esportives: L’Esquella (trail running), Km Vertical L’Esquella (trail running). L’Esquella de la Lluna (skimo) i L’Esquella BTT.

El Club Pirinenc L’Esquella té el domicili social al carrer del Mestre Isern de la localitat de Pardines i  com a objectiu la pràctica de les modalitats o disciplines esportives següents:

Activitats de Muntanya, Ciclisme, Esquí i Activitats Socioculturals relacionades amb aquestes disciplines esportives i l'àmbit territorial d'actuació.

L'àmbit principal d'actuació radica a la Vall de Ribes (Ripollès), però les activitats físiques i esportives no queden subjectes a un àmbit territorial determinat.

Fins a que finalitzin el tràmits de constitució de la nova entitat, les dues entitats origen seguiran funcionant com ho estaven fent fins ara; però anant integrant, de forma progressiva, les activitats i procediments de gestió.

Imagen que contiene montaña, hierba, naturaleza, exterior

Descripción generada automáticamente    Imagen que contiene montaña, exterior, hierba, edificio

Descripción generada automáticamente

 

¬ Inici